Ontwikkeling innovatieve SCA-tool afstudeerstage

Stageopdracht

DongIT heeft concept code geschreven voor een statische code analyse tool waarmee kwetsbaarheden in PHP code gedetecteerd kan worden. Als stagiair zal je je voornamelijk bezighouden met het ontwikkelen van de functionaliteiten van deze tool en het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en features. Je krijgt ruimte voor eigen input en zal tevens je eigen kennis enorm uitbreiden.

Steekwoorden stageopdracht: PHP, security, statische code analyse, ontwikkeling tool

Duur: 3 - 6 maanden

Profiel:

  • HBO-/WO -student
  • Afstudeerstage
  • Ervaring met programmeren in PHP

Wat kan je verwachten?

Dit is een zeer uitdagende stageopdracht waarin jouw werk zal bijdragen aan meerdere developer communities. Je komt terecht in een leuk en gezellig team van enthousiaste en professionele programmeurs en security experts die je goed kunnen begeleiden gedurende de stageperiode. 

Vanwege de aard van het project blijven details vertrouwelijk. Wil je meer weten hierover, neem gerust contact met ons op of vraag om een kennismakingsgesprek.

Solliciteren

Ben jij ge├»nteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande knop.

Solliciteren

 

Wij accepteren geen sollicitanten via recruiters, uitzendbureaus, headhunters en outsourcing organisaties. Recruitment partijen die ons bellen of mailen zullen hiernaar worden verwezen, waarmee wij aangeven dat wij het zeer op prijs stellen als u stopt met ons te contacteren en gelieve ons te verwijderen uit het systeem/marketinglijst.