Werken bij DongIT

Ontwikkelen aan de toekomst.

Over DongIT

DongIT brengt de vakgebieden webontwikkeling en webbeveiliging samen. Wij ontwikkelen, beveiligen en beheren webapplicaties en webinfrastructuren. Hierbij richten wij op ons high traffic websites en privacygevoelige systemen. Naast ontwikkeling en beheer voeren wij beveiligingsassessments (pentesten) uit op webapplicaties en -infrastructuren. De werkzaamheden zijn afwisselend en de projecten divers. Voor meer achtergrondinformatie zie onze website of neem contact op.

Waarom werken bij DongIT?

DongIT groeit snel. Werken bij DongIT betekent dat je komt samen te werken in een zeer productief, ambitieus team, waar onafhankelijkheid en flexibiliteit zowel worden gewaardeerd als vereist. Je geleverde werk zal direct een grote impact hebben op het heden en de toekomst van DongIT. Wij streven er naar onze tijd te besteden aan projecten die ertoe doen. Ons kantoor is gelegen in Leiden, maar je kunt in principe werken waar je wilt.

Sollicitatieprocedure

Je kunt solliciteren op een van de openstaande vacatures via "Solliciteer nu" of door ons te bellen. Indien je in aanmerking komt voor de vacature waar je op solliciteert, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit goed verloopt, zal je een programmeertest of test-case afleggen als onderdeel van het sollicitatieproces. Een laatste gesprek zal volgen na het succesvol maken van deze test.

Wij aanvaarden geen sollicitanten via recruiters

Wij accepteren geen sollicitanten via recruiters, uitzendbureaus, headhunters en outsourcing organisaties. Als u ons een e-mail stuurt zullen wij verwijzen naar deze paragraaf, waarmee wij aangeven dat wij het zeer op prijs stellen als u stopt met ons te bellen en mailen en gelieve ons te verwijderen uit het systeem/marketinglijst.

Word jij het nieuwste teamlid van DongIT?

Solliciteer nu

dongit_bord    bedrijfsuitje_dongit

dongit_restaurant    kantoor_foto

dakterras    kantoor_foto