TriageExpert WGA-volgsysteem

Over het WGA-volgsysteem van TriageExpert

Het WGA-volgsysteem van TriageExpert is het enige volgsysteem dat specifiek wordt ingezet voor beheer van het WGA instroomrisico en de WGA populatie. Moeiteloos werken een team van bijvoorbeeld een WGA casemanager, arbeidsdeskundige, verzekeringsarts en een jurist aan dossiers. Het systeem bewaakt de termijnen, maar geeft ook pro-actief kansen en risico’s aan zodat niets aan het toeval hoeft over gelaten hoeft te worden.

Beveiliging, privacy en efficiëntie

Beveiliging en privacy zijn een cruciaal onderdeel van het volgsysteem. Gegevens van opdrachtgevers en uitkeringsgerechtigden moeten te allen tijde zo goed mogelijk beveiligd zijn. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de applicatie, alsmede de inrichting van de servers zijn een groot aantal maatregelen getroffen om de beveiliging te garanderen. Een ander opvallende eigenschap van het volgsysteem is de efficiëntie. In tegenstelling tot standaard web applicaties is het volgsysteem zo opgebouwd dat bij het aanvragen van een pagina alleen specifieke informatie wordt aangeroepen, die benodigd is. Dit betekent dat de interface voor de gebruiker sneller en prettiger werkt, en anderzijds worden resources op de webserver efficiënter benut.

CakePHP als basis

Alle web applicaties worden door DongIT altijd gebouwd op basis van open source software. Voor de ontwikkeling van het volgsysteem is gekozen voor Open Source framework CakePHP. CakePHP bevat standaard veel ingebouwde functionaliteiten waaronder functies om voor veel voorkomende kwetsbaarheden zoals cross-site scripting, SQL-injecties en cross-site request forgery te voorkomen. Daarnaast wordt ontwikkeld volgens MVC conventies, zodat schone en beheerbare code wordt geproduceerd.