Makro

DongIT heeft Makro Nederland ondersteund met beveiligingsadvies bij het opstellen van veilige webapplicaties.

Makro Nederland

Begonnen in 1968 in Amsterdam met haar eerste vestiging, is Makro uitgeroeid tot Nederlands grootste en bekendste zelfbedieningsgroothandel met 600 vestigingen wereldwijd, waarvan 17 in Nederland. Sinds 1998 is Makro onderdeel van de METRO Group (beursgenoteerd).

Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandelvestigingen. De organisatie heeft een food- en non-food-assortiment van meer dan 60.000 artikelen onder een dak. Makro maakt het haar klanten nog gemakkelijker en efficiënter met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan meer dan 5400 medewerkers. Makro Nederland is onderdeel van METRO Cash & Carry International.

METRO Cash & Carry International

METRO Cash & Carry International is een sales-divisie van METRO Group, één van de grootste en meest belangrijke internationale retailbedrijven. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 31 landen met meer dan 670 zelfbedieningsgroothandels en meer dan 100.000 medewerkers.

Makro webbeveiligingsadvies

DongIT heeft advies geleverd bij het opstellen van richtlijnen voor de ontwikkeling van veilige webapplicaties. Deze richtlijnen worden binnen Makro Nederland voor alle webapplicaties gebruikt. Daarnaast heeft DongIT op het hoofdkantoor in Diemen voor Makro een presentatie gegeven over de huidige stand van webbeveiliging met concrete voorbeelden om de awareness binnen de IT-groep te verhogen.