Hourbook

Hourbook, uw online facturatieprogramma op maat

Hourbook is een online facturatieprogramma op maat, met mogelijkheid tot uitbreiding en aanpassing aan specifieke bedrijfsactiviteiten.

Gebruikers kunnen gemakkelijk vanuit urenadministratie een factuur genereren en direct naar klanten versturen. Werknemers kunnen projecturen eenvoudig en overzichtelijk bijhouden. Op basis van gelogde uren kan een gespecificeerde factuur worden gemaakt.

hourbook

Enkele Hourbook functionaliteiten

Facturen beheren: genereren van hoge PDF-kwaliteit facturen aan hand van urenregistraties. Direct klanten facturen versturen en makkelijk te beheren vanuit het dashboard.

Herinnering ontbrekende uren: automatisch e-mails versturen naar werknemers indien urenverantwoording niet volledig is, met vermelding van datum en ontbrekende tijdsperiode.

Betaalherinneringen: automatisch versturen van betaalherinneringen met bijgesloten factuur. Optioneel kan geautomatiseerd een boetebedrag aan de factuur worden toegevoegd, indien betaling uitblijft.

Losse facturen: eenvoudig losse facturen aanmaken en versturen, onafhankelijk van urenregistratie. Tonen van declarabele en niet-declarabele items, volgorde van items bepalen, en het niet direct tonen van totaalbedragen.

Periodieke facturen: automatisch genereren van facturen na een bepaald aantal dagen, weken of maanden.

Technische uitbreidbaarheid

DongIT heeft Hourbook ontwikkeld in het open-source ontwikkelraamwerk CakePHP. De webapplicatie is zo opgezet dat extra functionaliteiten en speciale klantwensen makkelijk kunnen worden ingebouwd. De interface kan worden aangepast aan specifieke bedrijfsactiviteiten en eigen huisstijl. Beschikbare templates geven klanten de mogelijkheden om met een paar klikken de inhoud van e-mails aan te passen, handtekeningen en afbeeldingen toe te voegen.

Tevens zit er in Hourbook een koppeling met Exact Online, waarmee met alle klant- en bedrijfsgegevens gesynchroniseerd kunnen worden en het dubbel invoeren van gegevens niet nodig is.

Zeer veilig

Een facturatieprogramma met klantgegevens moet natuurlijk veilig zijn. DongIT heeft Hourbook ontwikkeld met de hoogste beveiligingseisen. Enkele maatregelen die hiervoor worden aangeboden, zijn onder andere two-factor authenticatieverbinding via https en compleet gescheiden omgevingen met eigen code base, databases en processen.

Het is tevens mogelijk om Hourbook op eigen server te hosten. DongIT biedt ondersteuning met installatie en updates aan de code voor klanten die privé-hosting prefereren.

Uw eigen op maat gemaakte facturatieprogramma?

Wilt u ook een facturatie applicatie volledig aangepast aan uw bedrijf? Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor Hourbook, neem dan direct contact op met DongIT, via de Hourbook website of bel 071-5249213.