Hourbook

Hourbook - uw online facturatieprogramma op maat

Hourbook is een online facturatieprogramma op maat, met mogelijkheid tot uitbreiding en aanpassing aan specifieke bedrijfsactiviteiten.

Gebruikers kunnen gemakkelijk vanuit de urenadministratie een factuur genereren en direct naar klanten versturen. Werknemers kunnen projecturen eenvoudig en overzichtelijk bijhouden. Op basis van gelogde uren genereert u eenvoudig een gespecificeerde factuur voor uw klanten.

hourbook

Diverse functionaliteiten

Facturen beheren: genereren van hoge kwaliteit PDF-formaat facturen aan hand van urenregistraties. Verstuur direct klantfacturen en beheer deze vanuit het dashboard.

Herinnering ontbrekende uren: automatisch e-mails versturen naar werknemers indien urenverantwoording niet volledig is, met vermelding van datum en ontbrekende tijdsperiode.

Betaalherinneringen: automatisch versturen van betaalherinneringen met bijgesloten factuur. Optioneel kan geautomatiseerd een boetebedrag aan de factuur worden toegevoegd, indien betaling uitblijft.

Losse facturen: eenvoudig losse facturen aanmaken en versturen, onafhankelijk van urenregistratie. Tonen van declarabele en niet-declarabele items, volgorde van items bepalen, en het niet direct tonen van totaalbedragen.

Periodieke facturen: automatisch genereren van facturen na een bepaald aantal dagen, weken of maanden.

Technische uitbreidbaarheid

DongIT heeft Hourbook ontwikkeld in het open-source ontwikkelraamwerk CakePHP. De webapplicatie is modulair opgezet zodat extra functionaliteiten en specifieke wensen snel te realiseren zijn. Het is mogelijk de interface aan te passen aan bedrijfsactiviteiten en eigen huisstijl. Beschikbare templates geven klanten de mogelijkheden om met een paar klikken de inhoud van e-mails aan te passen, handtekeningen en afbeeldingen toe te voegen.

Hourbook bevat een koppeling met Exact Online voor het synchroniseren van al uw klant- en bedrijfsgegevens, zodat u gegevens slechts eenmalig hoeft in te voeren.

Veilige boekhouding

Een facturatieprogramma met uw klantgegevens dient natuurlijk veilig zijn. DongIT heeft Hourbook ontwikkeld met de hoogste beveiligingseisen. Zo bevat Hourbook onder andere multi-factor authenticatie (2FA), verbinding via https en compleet gescheiden omgevingen met eigen codebase, databases en processen.

Het is tevens mogelijk om Hourbook op een eigen server te hosten. DongIT biedt ondersteuning met installatie en updates aan de code voor klanten die een self-hosted oplossing prefereren.

Uw eigen op maat gemaakte facturatieprogramma?

Wilt u ook een facturatieprogramma volledig aangepast aan uw bedrijf? Voor meer informatie of het aanmelden voor Hourbook, kunt u direct contact opnemen met DongIT,