PostNL-module voor webshops

PostNL Checkout-koppeling voor PHP-webshops

Met de PostNL-bezorgopties hebben webwinkelklanten meer keuzevrijheid om te kiezen voor de dag, tijdstip en plaats van bezorging. DongIT heeft op maat gemaakte PostNL-modules voor meerdere webwinkels ingebouwd in hun webwinkelomgeving.

PostNL delivery

Bezorg- en ophaalopties

Consumenten verwachten tegenwoordig een uitstekende service, gemak en flexibiliteit. Met de PostNL-koppeling ingebouwd in de webshop kunnen klanten kiezen uit verschillende bezorgopties:

  • zelf een dag en tijdstip te kiezen (bv. volgende dag al)
  • in de avond te laten bezorgen
  • niet bij de buren bezorgen mogelijkheid

Daarnaast zijn er meerdere ophaalopties waaruit klanten kunnen kiezen:

  • zelf ophalen van pakketten (bij PostNL postkantoor)
  • extra vroeg in de ochtend op afhaallokatie
  • bij een pakketautomaat op een NS station

Collect PostNL

Zelf bezorg- en afhaalopties bepalen voor uw webwinkel

DongIT integreert PostNL Checkout-opties in het webwinkel bestelproces. Deze opties zijn configureerbaar en kunnen naar wens van webwinkeleigenaren worden geplaatst. Deze opties worden vervolgens automatisch aan klanten gepresenteerd in de webwinkel. DongIT installeert op maat gemaakte PostNL-modules in de webwinkelomgeving op basis van PHP-programmeertaal.

Extra gemak voor de klant en webshopeigenaar

Zodra DongIT de PostNL-module in de website heeft gezet, kunnen klanten uit de verschillende opties kiezen tijdens het afrekenproces. Webwinkeleigenaren krijgen vervolgens de gekozen bezorgopties en verzendstatus direct te zien in het orderoverzicht.

De status van alle verzendingen is daarna nauwkeurig te volgen, zowel voor webshopeigenaren in het verzendingenoverzicht, als voor klanten via het statusoverzicht. Vanaf de order tot aan de voordeur.

Uw eigen klanten ook extra bestelopties aanbieden?

Als u interesse heeft om een PostNL Checkout-module in uw webshop te laten bouwen, neem dan telefonisch contact op met DongIT via 071-5249213. U kunt eveneens het contactformulier invullen, onder vermelding van "PostNL-module".