Arbeidsrechtfabriek

Over Arbeidsrechtfabriek

Arbeidsrechtfabriek is een juristenkantoor volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en hanteert een innovatieve werkwijze waarbinnen kwaliteit, klantgerichtheid en financieel resultaat speerpunten zijn. Uniek is dat Arbeidsrechtfabriek voornamelijk werkt op basis van fixed-price.

Website in Drupal CMS

De website van Arbeidsrechtfabriek is gemaakt in het open source CMS Drupal 7. De website is grotendeels opgebouwd uit content blokken die eenvoudig bewerkt en verplaatst kunnen worden. DongIT heeft een custom Drupal module gemaakt om het beheren van content nog eenvoudiger te maken. Met deze custom module is het mogelijk direct content te wijzigen zonder de pagina te verlaten (inline) en meteen te zien hoe de wijzigingen eruit komen te zien. Zie onderstaande video voor een korte demonstratie van de module.

Externe content schrijvers

Externe content schrijvers zoals freelancers en studenten hebben de mogelijkheid om bij te dragen aan de website door artikelen te schrijven. Met een makkelijk te gebruiken interface kunnen artikelen geplaatst en bewerkt worden. Na het schrijven of bewerken van een artikel wordt een revisie aangemaakt, welke door de content manager goedgekeurd dient te worden voor deze gepubliceerd wordt. Op deze manier kan de Arbeidsrechtfabriek op een eenvoudige en gecontroleerde manier iedereen laten bijdragen aan de site.