Referenties en klantervaringen

Hoe ervaren klanten onze dienstverlening?

Hoogheemraadschap van Rijnland

"De Rekenkamercommissie van het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft DongIT in juli 2017 gevraagd binnen 2 maanden een onderzoek te doen naar beleid en praktijk van informatieveiligheid bij het Hoogheemraadschap. Bij de selectie van onderzoeksbureaus sprong DongIT eruit doordat zij goede vragen stelden, en hun aanpak toesneden op eerdere acties die Rijnland had ondernomen op het gebied van informatieveiligheid. De opdracht is volgens planning en integer uitgevoerd. Het resultaat overtrof onze verwachting. De rapportage was duidelijk en is transparant gepresenteerd aan de Rekenkamercommissie."

Hoogheemraadschap van Rijnland logo
Kees van Rietschoten
Secretaris Rekenkamercommissie Hoogheemraadschap van Rijnland

Benieuwd naar meer referenties?

Bent u benieuwd naar meer klantervaringen en referenties over DongIT's pentesten en IT-beveiligingsonderzoeken? Bekijk dan onze Web Security Scan website. Dit is ons security portal waar u onder andere terecht kunt voor pentesten, netwerktesten, vulnerability scans en andere IT-security gerelateerde diensten.

Lees meer referenties

DongIT heeft voor ons het technisch beheer en onderhoud overgenomen voor enkele van onze platformen bij het wegvallen van de partij die deze platformen voor ons had gebouwd.

Met weinig documentatie en veel uitzoekwerk heeft DongIT ons goed ondersteund zodat deze bedrijfskritische platformen bleven draaien, en op meerdere punten zelfs sterk zijn verbeterd.

Martijn Roskam
Online Coordinator Vakmedianet

DongIT is een professionele, maar toegankelijke club. Voor ons is het cruciaal geweest dat het ontwikkelaars zijn waarmee je een goed gesprek kunt hebben, die meedenken en adviseren gedurende het hele ontwerp- en ontwikkelproces.

Rick van Buuren
Director TriageExpert

Sinds 2011 is DongIT de partij die naast de bouw van goed functionerende websites ook de koppelingen met onze CRM systemen en email applicaties realiseert. Bij meerdere projecten, waaronder de migratie naar een nieuw CRM systeem, hebben we prettig samengewerkt en waren we zeer tevreden over het resultaat. De belangrijkste pluspunten voor ons zijn het kennisniveau, flexibiliteit ("Alles kan"), korte lijnen en actief meedenken.

Ivar van Borrendam
Manager ICT Interest & Currency Consultants B.V.

XXL Nutrition is een webshop in voedingssupplementen voor sporters en bedient zowel de b2c als b2b markt. Al sinds de oprichting in 2004 is DongIT verantwoordelijk voor het goed functioneren en up-to-date houden van onze webshop.

De markt van voedingssupplementen heeft de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Naast de verkopen in Nederland zijn al vrij snel de grenzen geopend en verkopen wij nu in heel Europa. Door de snelle groei en ontwikkeling van de markt is een snelle, deskundige en schaalbare ontwikkeling van onze omgeving erg belangrijk.

DongIT weet op een deskundige en flexibele manier goed gehoor te geven aan onze wensen zoals o.a.:

  • Meerdere landen en talen kunnen aanbieden in de webshop.
  • Responsive techniek ontwikkelen voor alle devices.
  • Koppeling met warehousemanagement systeem.
  • Koppeling met verzendingssoftware.
  • Koppeling met marketplaces.
  • Diverse promotionele functionaliteiten.
  • Diverse wetgeving gerelateerde technieken (o.a. AVG/GDPR, cookiewetgeving).

Wij zijn 100% afhankelijk van onze ICT-omgeving. We moeten kunnen steunen op een betrouwbare en veilige omgeving. Daarnaast willen we ons bezig kunnen houden met onze kernactiviteiten en willen we ons op gebied van ICT laten ontzorgen.

DongIT slaagt er zeer goed in om midden- en kleinbedrijven een uitstekende dienstverlening te leveren met een betrokken houding.

Guus van Nunen
Marketing Manager XXL Nutrition