Training webveiligheid

Houd zelf grip op de veiligheid van websystemen. Krijg zicht op veelvoorkomende risico’s en leer hoe ze voorkomen en beheerst kunnen worden. Haal met de training webveiligheid het inzicht in huis om kwetsbaarheden van websystemen te kunnen herkennen en voorkomen. Focus op veiligheid.

De doelgroep van de training webveiligheid omvat webmasters, contentbeheerders, medewerkers automatisering en webontwikkelaars. De focus ligt op bewustwording dat veelvoorkomende kwetsbaarheden een websysteem vaak ongemerkt onveilig maken. Tevens is het mogelijk om aan een training van een niveau hoger deel te nemen waarbij dieper op webontwikkeling wordt ingegaan waar veiligheid een integraal onderdeel van is.

Niveau I - halve dag

De training webveiligheid niveau I neemt deelnemers in een halve dag mee door de wereld van hacken, gegevensfraude en digitale inbraken. Met veel concrete en relevante recente voorbeelden. Na het volgen van het eerste niveau van de training webveiligheid bent u in staat veelvoorkomende kwetsbaarheden te herkennen. Met deze kennis en nieuwe inzichten kunt u risico's voor uw eigen organisatie beperken.

Niveau II - twee dagen

Voor het realiseren van veiligheid van uw websysteem is inzicht in de risico's alleen natuurlijk niet genoeg. Daarom biedt DongIT de training webveiligheid niveau II aan. U bezit de basiskennis en bent in staat om kwetsbaarheden te herkennen. Maar hoe voorkomt u kwetsbaarheden bij de ontwikkeling van nieuwe websystematiek en hoe repareert u ze? Daar ligt de nadruk op bij niveau II. Leer hoe veiligheid een integraal deel kan uitmaken van complexe webontwikkeling en websystemen. 

Door samen te werken aan uw concrete casus en uw specifieke leerdoelen, bent u na het volgen van de training webveiligheid op niveau II in staat veiligheidsrisico's op te sporen, te voorkomen en te repareren. U beheerst veiligheid door zorgvuldigheid.