web-development

Online betaalsysteem ontwikkelen

Een nieuwe webwinkel presteert het beste met een online betaalsysteem

Heeft u een nieuwe webwinkel of website waar klanten producten kunnen bestellen? DongIT realiseert een betaalsysteem voor uw webwinkel. Hiermee wordt de afhandeling van betalingen uit handen genomen en kunt u zich focussen op de core business van uw bedrijf.

Meerdere betaalmogelijkheden: van iDeal tot Afterpay

DongIT heeft ruime ervaring met de integratie van betaalsystemen en betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, Sofort, PayPal, Ogone en Afterpay. Wij kunnen betaalsystemen ook op maat integreren met uw eigen systeem of via een module voor een bestaand softwarepakket, zoals Joomla VirtueMart, Magento Commerce, osCommerce, X-Cart, xt:Comerce, x-Commerce, Zen Cart en vele anderen.

Veilige implementatie en integratie van een online betaalsysteem

Online betalingen nemen nog steeds sterk toe. Helaas zijn er ook vaak problemen met veilige integratie van het betaalsysteem op een website. Dit geeft grote risico‚Äôs bij de afwikkeling van uw online betalingen. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen aanpassen van het te betalen bedrag, betalen in een andere valuta of de website te laten "denken" dat de betaling voltooid is, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is.

Security-by-Design

DongIT ontwikkelt en implementeert betaalsystemen op basis van nauwkeurigheid en erkende standaarden en richtlijnen. Hierbij wordt tijdens de ontwerpfase nagedacht en rekening gehouden met de beveiligingsaspecten. Wij implementeren betaalsystemen door middel van 'Security by Design'.