webontwikkeling

Content management systemen (CMS)

Wat is een CMS?

Het content management systeem (CMS) is het functionele centrum van een website. Een goed CMS verkort het ontwikkeltraject van uw website aanzienlijk. Vervolgens kunt u zonder technische kennis zelf uw website onderhouden. Het plaatsen van documenten en gegevens op uw website is op een gebruiksvriendelijke wijze ingericht. Het gebruik van een goed CMS vormt een solide basis voor al onze webontwikkelingen.

Drupal CMS

DongIT heeft de sterke overtuiging dat een CMS op basis van een open-source software de meeste toekomstgerichte mogelijkheden biedt voor webontwikkeling. Daarom werken wij veelal met Drupal, een wereldwijd gebruikt open-source CMS. Door talloze functionaliteiten (modules) welke continu tot stand komen, worden webontwikkelingen in de breedste zin van het woord optimaal ondersteund. Binnen Drupal is onderhoud en beheer zeer gebruiksvriendelijk.

Het toevoegen van extra functionaliteiten, naast de standaardoplossingen die Drupal biedt, is snel, slim en brengt weinig kosten met zich mee. De wereldwijde kennisdeling tussen Drupal-ontwikkelaars ligt aan talloze weboplossingen ten grondslag.

Drupal en DongIT

DongIT werkt met enthousiasme voor u aan de volledige realisatie, uitbreiding of optimalisatie van uw website in Drupal CMS. Wij ontwikkelen specifieke functionaliteiten in de vorm van een module. Of we vertalen een ontwerp van een website uit bijvoorbeeld Adobe Photoshop/Illustrator naar een Drupal template. Bij ondersteuning, advies en realisatie van Drupal webontwikkelingen staat DongIT voor een innoverende oplossing. Altijd op één lijn met uw idee, altijd open en creatief.

Een ander CMS?      

DongIT heeft ruime ervaring met diverse CMS oplossingen. Ook als u geen Drupal gebruikt ondersteunen wij u graag bij de realisatie, uitbreiding of optimalisatie van webontwikkelingen. Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden die aansluiten op uw situatie.