webdevelopment

Betalingssystemen

Veilige implementatie en integratie van een betaalsysteem

Online betalingen nemen nog steeds sterk toe. Helaas zijn er ook vaak problemen met veilige integratie van het betaalsysteem op een website. Dit geeft grote risico’s bij de afwikkeling van uw online betalingen. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen aanpassen van het te betalen bedrag, betalen in een andere valuta of de website te laten "denken" dat de betaling voltooid is, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is.

Security by Design

DongIT ontwikkelt en implementeert betaalsystemen op basis van nauwkeurigheid en erkende standaarden en richtlijnen. Hierbij wordt tijdens de ontwerpfase nagedacht en rekening gehouden met de beveiligingsaspecten. Wij implementeren betaalsystemen door middel van 'Security by Design'.

Integratie met alle betalingssystemen

DongIT heeft ruime ervaring met de integratie van betaalsystemen, waaronder iDEAL, PayPal, Ogone en Multipay. Wij kunnen betaalsystemen ook op maat integreren met uw eigen systeem of via een module voor een bestaand softwarepakket, zoals Joomla VirtueMart, Magento Commerce, osCommerce, X-Cart, xt:Comerce, x-Commerce, Zen Cart en vele anderen.