Ontwikkeling

Webontwikkeling

DongIT neemt uw webontwikkeling uit handen

DongIT ondersteunt en adviseert bij de bouw, uitbreiding en optimalisatie van websites, intranetten, extranetten, portals, kennisbanken, e-commerce-oplossingen, online communities en andere uiteenlopende webapplicaties. Door gebruik te maken van de laatste technieken en standaarden zorgen wij ervoor dat uw websoftware snel, schaalbaar en makkelijk in gebruik is.

Wilt u een content management systeem of betalingssysteem laten ontwikkelen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de migratie van een website of database diensten? Klik op het menu aan de rechterkant voor meer informatie hierover.

Specifieke wensen/verzoeken?

Voor overige specialistische ontwikkeltrajecten of specifieke wensen en aanvragen, kunt u direct contact opnemen met DongIT.

Open standaarden en technieken

DongIT werkt altijd op basis van open standaarden en technieken. Daardoor bent u niet gebonden aan de expertise van één partij. U heeft dan ook geen licentiekosten en/of andere contractverplichtingen. Wij maken gebruik van open source ontwikkelraamwerken voor snelle en betrouwbare ontwikkeling. Wij vinden niet opnieuw het wiel uit, maar bouwen op basis van bestaande functionaliteiten.

Ontwikkelraamwerken

DongIT gebruikt hoofdzakelijk drie ontwikkelraamwerken: Laravel, CakePHP en Drupal. Afhankelijk van de benodigde functionaliteiten voor de webapplicatie wordt een keuze gemaakt voor één van de raamwerken. Doorgaans is Drupal beter geschikt voor het beheren van applicaties met veel content en Laravel en CakePHP juist meer voor specialistische webapplicaties op maat. De gebruikte raamwerken bieden de ontwikkelaars in ieder geval veel voordelen voor efficiënte en uitgebreide webontwikkeling en worden ondersteund door grote communities.

IT-beveiliging

Meeste organisaties bieden tegenwoordig via het internet hun diensten aan voor klanten. Het benaderen van informatie is tegenwoordig ook bijna vanaf elke locatie mogelijk. Potentiële hackers krijgen hierdoor de mogelijkheid om systemen met gevoelige informatie te benaderen. DongIT erkent dit probleem en ziet dat het beveiligen van diensten en websites met vertrouwelijke informatie aandacht behoeft. DongIT houdt constant de laatste security kwetsbaarheden en valkuilen in de gaten op het gebied van softwareontwikkeling en gebruikt kennis en kunde uit beveiligingsassessments om online diensten en websites adequaat te beveiligen. 

Agile softwareontwikkeling

DongIT bespaart tijd en voldoet beter aan klantwensen door software te ontwikkelen met een agile werkwijze. In plaats van een volledig uitgeschreven plan, gebruikt DongIT korte iteraties voor de ontwikkeling. Zo kan het programmeren meteen beginnen en ziet de klant direct of de gemaakte programmatuur overeenkomt met hetgeen de klant voor ogen heeft. Bovendien worden mogelijke verbeteringen/uitbreidingen direct zichtbaar. Zo sluit de ontwikkelde software altijd optimaal aan op de wensen van de opdrachtgever.

Precisie en efficiëntie

DongIT besteedt bij webontwikkeling veel aandacht aan efficiency, leesbaarheid van de code en zorgvuldige documentatie. Zo zorgen wij ervoor dat uw webontwikkeling niet onnodig complex en duur uitpakt. DongIT ontwikkelt gebruiksvriendelijk, slim en toekomstgericht.