Security

Training webbeveiliging

Houd zelf grip op de veiligheid van websystemen. Krijg zicht op veelvoorkomende risico’s en leer hoe ze voorkomen en beheerst kunnen worden. Haal met de training webbeveiliging het inzicht in huis om kwetsbaarheden van websystemen te kunnen herkennen en voorkomen. Focus op veiligheid.

De doelgroep van de training webbeveiliging omvat web developers, testers, webmasters, content beheerders, en IT-medewerkers. De focus ligt op bewustwording dat veelvoorkomende kwetsbaarheden een websysteem vaak ongemerkt onveilig maken.

Bent u al verder gevorderd op het gebied van beveiliging en bezit u reeds enige kennis? Dan is het mogelijk om direct aan de training webbeveiliging Niveau II deel te nemen. Hierbij wordt dieper ingegaan op webontwikkeling, waarbij beveiliging een integraal onderdeel is.

Niveau I - halve dag training

De training webbeveiliging Niveau I neemt deelnemers in een halve dag mee door de wereld van hacken, gegevensfraude en digitale inbraken. Met veel concrete en relevante recente voorbeelden. Na het volgen van het eerste niveau van de training webbeveiliging bent u in staat veelvoorkomende kwetsbaarheden te herkennen. Met deze kennis en nieuwe inzichten kunt u risico's voor uw eigen organisatie beperken.

Niveau II - twee dagen training

Voor het realiseren van veiligheid van uw websysteem is inzicht in de risico's alleen natuurlijk niet genoeg. Daarom biedt DongIT de training webbeveiliging Niveau II aan. U bezit de basiskennis en bent in staat om kwetsbaarheden te herkennen. Maar hoe voorkomt u kwetsbaarheden bij de ontwikkeling van nieuwe websystematiek en hoe repareert u ze? Daar ligt de nadruk op bij Niveau II. Leer hoe veiligheid een integraal deel kan uitmaken van complexe webontwikkeling en websystemen. 

Door samen te werken aan uw eigen situatie met specifieke leerdoelen, bent u na het volgen van de training webbeveiliging Niveau II in staat veiligheidsrisico's op te sporen, te voorkomen en te repareren. U beheerst veiligheid door zorgvuldigheid.