webdevelopment

Onderhoud & beheer

DongIT biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van beheer, support en backup services. Door onze diensten wordt u ontzorgd en kunt u zich focussen op uw core business. ICT blijft zo een faciliterende rol hebben.

Beheer

DongIT kan uw volledige systeembeheer uit handen nemen. Of de door u gewenste onderdelen hiervan. Hiermee laat u het beheer, doorontwikkeling en ondersteuning van uw systemen zorgeloos over aan experts.

24/7 ondersteuning

Problemen kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week voorkomen. Wij kunnen u 24/7 helpen met het oplossen van problemen. Door uw desktop op afstand over te nemen, kunt u aan de hand van onze instructies en handelingen meteen verder werken. In een serviceovereenkomst worden heldere en oplossingsgerichte afspraken vastgelegd voor ondersteuning.

Backup diensten

Het verlies van data is op grote en kleine schaal een veelvoorkomend probleem. DongIT ondersteunt met het volledige beheer van uw backups. Wij zorgen voor de juiste backup-strategie en controleren de effectiviteit hiervan regelmatig.

Met onze 24/7 service bent u verzekerd van een lage responstijd. DongIT voorkomt dat recente data niet onnodig door oude data wordt overschreven bij het terugzetten van de backup. Behoud van data door effectief beheer.