Consultancy

Grip op uw ICT-systematiek. Door de snelle ontwikkelingen en vele mogelijkheden van systemen, webapplicaties en software is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. DongIT geeft u met consultancy- en advieswerkzaamheden de kans om een goed beeld te vormen van uw totale ICT-landschap, én wat u ermee beoogd te bereiken. Altijd gedacht vanuit uw gebruiksdoelen.

DongIT denkt met u mee en adviseert. Voor, tijdens en na de implementatie van systemen en webapplicaties. We koppelen de techniek aan uw functionele eisen. Slim, veilig en gebruiksvriendelijk.

Ontwikkelstrategie

Het ontwerpen van een slimme ontwikkelstrategie is van groot belang voor een effectief en toekomstgericht gebruik van uw webapplicaties en systemen. Met een visie op de toekomst verzekert u zich ervan dat systemen uw primaire werkprocessen optimaal blijven ondersteunen en blijven verbeteren. DongIT adviseert u graag over de mogelijkheden die wij zien. Door de doelstellingen van uw gebruik van ICT inzichtelijk te maken, kunnen wij voor u een ontwikkelstrategie formuleren. DongIT creëert daarmee een helder beeld voor de toekomst van uw webapplicaties en systemen. Concreet, uitvoerbaar en toekomstgericht.

Webontwikkeling en veiligheid

DongIT legt een sterke focus op betrouwbaarheid en veiligheid van webtoepassingen. Webtoepassingen hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modern en veelgebruikt communicatiekanaal tussen mensen onderling en tussen bedrijven en hun klanten. Ze zijn veelal ontwikkeld tot centraal en efficiënt onderdeel van de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan betaalsystemen, webshops en diverse contact- en reclamemogelijkheden. Een visie op de uitbreiding, optimalisatie en veiligheid van webtoepassingen ontbreekt vaak door de snelle en ad-hoc veranderingen en ontwikkelingen. Dit vormt een risico voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. DongIT analyseert en adviseert met focus op betrouwbaarheid en veiligheid.